TONEEL/CABARET

Frederik de Groot

Er is een aangepaste versie van de toneelvoorstelling ’Voor en Nadien...’. Acteur en theatermaker Frederik de Groot, die het stuk over de emoties rond de moord op de Hoornse Nadine Beemsterboer in 2006 schreef en produceerde, wil er onder meer mee naar scholen.
De voorstelling, die begin juni drie maal in de Parkschouwburg in Hoorn werd gegeven, is gebaseerd op het boek ’Mam, ik bel je zo terug’ van Nadines moeder Wanda. De Groot en zijn tegenspeelster Lieneke le Roux maakten als de ouders van Nadine het verdriet en de pijn indrukwekkend zichtbaar, voelbaar. Toch kwam de voorstelling door de vorm waarvoor was gekozen niet te beladen op het publiek over.

Lees meer...

scrooge

In 50 minuten het verhaal van de grootste gierigaard uit de wereldliteratuur Ebenezer Scrooge meemaken?

Lees meer...

Uit volle borst

Een hilarisch en ontroerende muzikale voorstelling waarbij 'dirigente Titsia Niemansverdriet' u zal overhalen uit volle borst mee te zingen.

Lees meer...
TRAININGEN/CV

golfpsychologie

Je hebt je goed voorbereid, goed gerepeteerd en dan ineens op het moment dat het 'moet' gebeuren, spookt er dusdanig veel door het hoofd dat het gewenste resultaat uitblijft. Frederik ziet de golfer bij zijn afslag en op de green als een uitvoerend kunstenaar die regelmatig het eigenlijke DOEL uit het oog verliest. Techniek en dus golfles is onontbeerlijk maar blijven een middel van de speler om zijn doel te verwezenlijken, niet andersom. Gebeurt dat, meestal onbewust, toch raakt de golfer, de uitvoerend kunstenaar van slag, letterlijk en figuurlijk… Misschien kan, mag, Frederik helpen? Bel: 06-81036270...

Naar de golfpsychologie site...

Spreken in het openbaar

Misschien wel ons laatste TABOE. We praten over ons seksleven, ons inkomen, ons maatschappelijk engagement maar dat we nachten wakker pilulesfrance.com/dysfonction-erectile/viagra-france/ liggen omdat er overmorgen een toespraak moet worden verzorgd, en dus doodsbang, is geen gespreksonderwerp.

Lees meer...

Masterclass acteren

Amateurverenigingen, managers, enz. geloofwaardig laten toneelspelen als MIDDEL om hun eigen optreden meer inventiviteit en daadkracht te geven.

Lees meer...

BOEKEN

vergetengelofte

Een psychologisch mechaniek. Een hefboom die ongemerkt en ongeweten EEN LEVEN KAN VERPESTEN. Grootspraak van de acteur die weliswaar geen psycholoog is maar toch een nieuw licht werpt op ons gedrag op zoek naar warmte, geluk en succes?

Lees meer...

Groots acteren

Handig,makkelijk leesbaar en een vereenvoudiging het uitgebreide werk van Stanislavsky tot en met de mysterieuze kanten van 'DE METHOD'.

Lees meer...
MUZIEK

De combinatie van acteur en zanger heeft bijzondere muziekproducties voortgebracht...

Lees meer...

Acteur Fredrik de Groot kende meerdere successen en was desondanks niet gelukkig. Bij een begrafenis heeft hij een bijzondere ontmoeting die tot een verandering in zijn leven leidt. In de jaren 70 en 80 leert heel Nederland Fredrik de Groot kennen als acteur. Hij speelt in de bekende tv-serie De Fabriek en ook wordt hij gevraagd om de hoofdrol te spelen in de populaire bioscoopfilm Pastorale 43. Er volgen nog vele rollen. Regelmatig loopt Frederik de Groot over de rode loper op weg naar weer een première. Wat bijna niemand weet is dat er achter het gezicht van de bekende acteur een diep ongelukkig jongetje schuilt dat ooit 'nee' tegen het leven heeft gezegd en die alles kapotmaakt wat ook maar enigszins leuk is. Twee scheidingen later vindt Frederik de Groot zichzelf diep ongelukkig terug in een kamertje in Amsterdam. Hij probeert rust te vinden bij een goeroe en zoekt steun in allerlei vormen van therapie, maar niets helpt. Totdat Frederik nog maar drie jaar geleden op een begrafenis de stem van God hoort die hem wakker schudt. Wat er sindsdien veranderd is in zijn leven vertelt Frederik de Groot aan presentator Kefah Alush.

WIE ZIJN WIJ?
LIVING PRODUCTIONS
Kinderbalk 29
1628 MD HOORN

0229-219420
06-53923705 of 06-81036270

info@livingproductions.nl

Curriculum VitaeZij - Marja - was ruim 20 jaar geleden haar baan bij een gerenommeerde aannemer kwijt.
Hij - Frederik - werd rond die zelfde tijd als regisseur van serie VROUWENVLEUGEL ontslagen. Wat te doen?

Lees meer...

  Twitter Facebook Hyves Linkedin YouTube

NIEUWS

FREDERIK ALS TROUWAMBTENAAR
24-07-2017 Binnen niet al te lange tijd ben ik (Frederik) in te huren om jullie huwelijk te sluiten. Daarvoor ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Bugelijke Stand geworden

Intresse bel mij: 06-81036270

Tot op die memorabele dag
Frederik
Scrooge in het Westfries Museum
06-12-2015 Met kerst 2016 heeft mr. SCROOGE vrijelijk over zijn moeizame, onverwachte bekering mogen vertellen....Het Westfries Museum was bijkans uitverkocht.
Scrooge/ Frederik werd weer inspirerend bijgestaan door fluitiste SASKIA VAN DER HALL en HANS BAKKER op gitaar. Zij kunnen niet wachten op de kerstdagen van: 2017!

Boekingen via Het Westfries Museum www.wfm.nl
of bel 0229-280022

of praten (geen kaarten bestellen) met Frederik:
06-81036270

Wilt u de voorstelling bij u thuis/in uw bedrijf?
06-81036270 (Frederik de Groot)
23 december 2017 Kerst in Schouwburg HET PARK
18-11-2014 In opdracht van Schouwburg "Het Park" ben ik, Frederik, gevraagd om de verteller te zijn tijdens een Kerstshow. Kijk op de website van Het Park op
23 december 2017


Veel muziek, een vertelling & samenzang!
' is dat nou nodig..'
12-01-2013 Monoloog als BABYBOOMER samen met JP COEN in HET WEST FRIES MUSEUM.
Ooit geschreven voor 650 HOORN, nu meer dan ooit ACTUEEL!
see u:)-
HOCHMUT
08-10-2012 Dit verhaal is door een groep filmmakers in 2x24 uur geschreven, opgenomen gemonteerd en van muziek voorzien! Een concept dat internationale faam kent:
'48 HOUR MOVIE'. De lengte is voorgeschreven -7 minuten-.
Het thema was in dit geval HORROR.
Deze inzending onder regie van Aram van der Rest kreeg weliswaar geen prijs maar wel
5 nominaties.

Frederik was gast in Tijd voor Max op 12 oktober 2011
04-10-2011 Op woensdag 12 oktober was Frederik de hoofdgast in 'Tijd voor Max' waarin ruime aandacht werd besteed aan zijn nieuwste boek 'De Vergeten Gelofte'. Reacties op deze uitzending waren lovend.

Uitzending gemist? Klik hier:
Frederik was hoofdgast in Tijd voor MAX
De Hoornse taart
23-09-2011 Op een congres in onze Noorderkerk bracht Frederik in oktober 2011 vertelling over 'De Hoornse Taart'.